Diensten

alles onder een dak

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om Dordrecht.

Onze diensten bestaan uit bouw- en timmerwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in verbouw, aanbouw, badkamers, keukens, dakkapellen, kortom alle werkzaamheden in en rond het huis. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden welke wij u graag zullen doen toekomen. Indien u nog meer speciale wensen heeft, kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u, voor een passende oplossing zorgen.

 1. Aanbouw

  Voor diverse aanbouw werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

  Bekijk dienst
 2. Badkamers

  Ook voor werkzaamheden in of voor een (nieuwe) badkamer kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen dan zo snel mogelijk voor een persoonlijke offerte.

  Bekijk dienst
 3. Dakkapellen

  Ook voor de mooiste en beste dakkapellen bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u contact met ons op voor een offerte.

  Bekijk dienst